Ημερησία (ολοήμερη) εκδρομή κατά την οποία θα πραγματοποιήσει τον γύρο του νομού Λασιθίου διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου, παραμονή της Αγίας Αικατερίνης, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αορήτες» του δημοτικού διαμερίσματος Ζενίων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, η αναχώρηση προγραμματίζεται στις 7.30 το πρωί της Κυριακής από τη Νεάπολη, στις 8.00 από τον Άγιο Νικόλαο και από τα χωριά της Κοινότητας στις 7 το πρωί με mini bus χωρίς έξτρα χρέωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, μετά τη στάση για καφέ στον Περιστερά Ιεράπετρας θα ακολουθήσουν επισκέψεις στη Μονή Αγίου Ιωάννη Καψά στα νότια παράλια του νομού Λασιθίου, στη Μονή Τοπλού Σητείας, στο φοινικόδασος στο Βάϊ. Θα ακολουθήσουν στάσεις για φαγητό στο Παλαίκαστρο και το απόγευμα για βόλτα και καφέ στην Σητεία και η επιστροφή από τα βόρεια του νομού.

Η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο είναι στα 10 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου, οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν το αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, με τις θέσεις να είναι, όπως λένε, περιορισμένες.

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορούν να καλούν στα τηλ.697-579.0040 (Μανόλης Χαλκιαδάκης) και 697-404.6770 (Γιώργος Πρινιωτάκης).