Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΑίτημα στήριξης από το δήμαρχο Ιεράπετρας σε όλους τους βουλευτές Κρήτης για...

Αίτημα στήριξης από το δήμαρχο Ιεράπετρας σε όλους τους βουλευτές Κρήτης για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Από

Ημερομηνία

Στο πλαίσιο των συνολικών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για την ανατροπή των εξελίξεων και τη λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απηύθυνε στις 26 Νοεμβρίου επιστολές και στους 16 Βουλευτές της Κρήτης όλων των κομμάτων.

Στις εν λόγω επιστολές ο δήμαρχος ενημερώνει για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, με την οποία εξεδόθη ψήφισμα αναφορικά με την λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στο Δήμο Ιεράπετρας και ζητάει τη στήριξη των βουλευτών για την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας του πανεπιστημιακού αυτού τμήματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις δηλώσεις του: «Χρόνια η Ιεράπετρα ζητάει την ίση αντιμετώπιση και την συμπερίληψή της στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και δε σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα να περάσει στο απυρόβλητο.

Εκτός του αιτήματός μας για άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για εκτενή συζήτηση του θέματος ζητάμε και τη στήριξη όλων των βουλευτών της Κρήτης για ανατροπή των εξελίξεων που αδικούν τον τόπο μας.

Μετά από όλες τις προσπάθειες που έχουμε ήδη κάνει, συνεχίζουμε να διεκδικούμε κάθε μορφή προόδου για τον τόπο μας, με όποιο μέσο διαθέτουμε γι’ αυτό και δεν εφησυχαζόμαστε έως ότου λάβουμε θετική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση. »

 

Πρόσφατα άρθρα