ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣύσκεψη για τις κατολισθήσεις στο ΒΟΑΚ

Σύσκεψη για τις κατολισθήσεις στο ΒΟΑΚ

Από

Ημερομηνία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τέταρτη 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή με θέμα την ενημέρωση για την πορεία των Μελετών Οδικής Ασφάλειας καθώς και των μελετών αποκατάστασης των κατολισθήσεων στο Β.Ο.Α.Κ. στο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν,  από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ ο Δ/νων Σύμβουλος  κ.Φώτης Καζάσης, και ο Δ/ντης Συγκοινωνιακών Έργων κ.Γιώργος Αγαπάκης, ενώ από πλευράς Περιφέρειας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Αντώνης Παπαδεράκης και η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ. κα Ελένη Δοξάκη.

Συγκεκριμένα έγινε ενημέρωση για τις μελέτες σε περιοχές αυξημένης επικινδυνότητας που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο συμβασιοποιημένης Μελέτης Οδικής Ασφάλειας από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ και για το στάδιο ωρίμανσης αυτών.

Επίσης αναφέρθηκαν στις μελέτες που εκπονούνται από το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ στα πλαίσια μελέτης  αποκατάστασης ζημιών κατά τις πρόσφατες θεομηνίες, προκειμένου να γίνει παρέμβαση για επιτάχυνση των διαδικασιών και δημοπράτηση των  έργων με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

 

Πρόσφατα άρθρα