Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στις 15.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και τον 8ο όμιλο, με τον ΑΟΑΝ να φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη Επισκοπή.

Πρόκειται για μια ακόμη δυνατή αναμέτρηση το τελευταίο διάστημα για τους «κυανόλευκους», που με καλή ψυχολογία και τη στήριξη του κόσμου τους, ευελπιστούν και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρώτη τετράδα.

Το έργο τους ξέρουν πως θα είναι δύσκολο έχοντας απέναντι τους το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως έχουν αποδείξει πως πιάνοντας την απόδοση την οποία μπορούν, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ιδιαίτερα στις εντός έδρας αναμετρήσεις οι πρωταθλητές Λασιθίου έχουν εμφανιστεί ιδιαίτερα δυνατοί, έχοντας πάρει τις τρεις από τις τέσσερις νίκες τους και η επιστροφή στο γήπεδο τους έπειτα από τις αποστολές σε Χανιά και Ηράκλειο απέναντι σε ΣΥΝΚΑ (ήττα 2-1) και Ηρόδοτο (ισοπαλία 1-1 στην πρώτη τους στο πρωτάθλημα), θέλουν να συνδυαστεί μια σημαντική από πολλές απόψεις νίκη.