Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Νικολάου υποδέχθηκαν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με μια όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε από το προσωπικό του Σταθμού, το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου.

Η γιορτή ξεκίνησε από την Πλατεία όπου τα παιδιά τοποθέτησαν στα δένδρα στολίδια τα οποία είχαν φτιάξει τα ίδια. Ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Χαριτάκης ήταν εκεί και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Στη συνέχεια, συνοδεία οργάνων, μέσω του πεζόδρομου, μετέβησαν στο χώρο της Λίμνης μπροστά το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δένδρο και τη φάτνη. Εδώ είχαν προετοιμαστεί διάφορα δρώμενα και παιχνίδια όπως ζωγραφική face painting, γράμμα στον Άι Βασίλη, ζαχαροσκαλίσματα και άλλα.

Μετά από λίγο ήρθε και ο Άι Βασίλης και άρχισε να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδάκια. Ήταν η χαρά των παιδιών! Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με κεράσματα τα οποία είχε προετοιμάσει το προσωπικό του σταθμού.

Η πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ κ. Πόπη Παγκάλου μας ενημέρωσε ότι “τις επόμενες μέρες θα διοργανωθεί παρόμοια γιορτή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών Κριτσάς και Νεάπολης”.