Με τρία παιχνίδια άνοιξε το Σάββατο η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας «Νίκος Πάγκαλος» της ΕΠΣΛ για την 14η αγωνιστική.

Αναγέννηση-ΑΟ Κριτσάς 6-0

Έπειτα από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη της την περασμένη αγωνιστική επί του ΑΟΣΚ με σκορ 2-1 που την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, η Αναγέννηση υποδέχτηκε το Σάββατο στο «Μισεδάκειο» γήπεδο τον ΑΟ Κριτσάς και έφτασε εύκολα σε ένα ακόμη «τρίποντο» που της επιτρέπει να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα.

Ίτανος-ΑΕ Νεάπολης 0-4

Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο το μεγάλο φαβορί η ΑΕ Νεάπολης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας στο γήπεδο του Παλαικάστρου το Σάββατο τον τοπικό Ίτανο ο οποίος βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις και μάχεται για την παραμονή.

ΑΕΛ Δίας-ΑΕ Λακωνίων 3-4
Από τα σπουδαιότερα αν όχι το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν το ντέρμπι ουραγών στο γήπεδο Αβρακόντε το Σάββατο ανάμεσα σε ΑΕΛ Δίας και ΑΕ Λακωνίων. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη αυτή έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής από την κανονική διάρκεια κιόλας του πρωταθλήματος, φτάνοντας σε διαφορά οκτώ βαθμών από τον τελευταίο αντίπαλο της.

  • Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τα ακόλουθα παιχνίδια
    Στάδιο Σητείας, Νίκη-ΑΣΙ
    Γήπεδο Κρούστα, ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟΣΚ
    Ρεπό: ΑΟ Ελούντας