Μια πρώτη ιδέα πως θα είναι το νέο πεζοδρόμιο του παραλιακού δρόμου είδαμε σήμερα (Τετάρτη 22 Ιανουαρίου). Από το Αμμούδι, απ’ όπου ξεκίνησαν τα έργα, το νέο πεζοδρόμιο που δημιουργείται είναι αρκετά μεγάλο.

Είναι ό,τι απομένει μετά τα 2,50 μέτρα παρκινγκ της απέναντι πλευράς και των 3.75 μέτρων οδοστρώματος (συνολικά 6.25 μ.) για την κίνηση των οχημάτων. Ανάλογα το πλάτος του παραλιακού δρόμου, ανάλογα θα αυξομειώνεται και το πλάτος του πεζοδρομίου.

 

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας το άρθρο σας σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες του έργου σχετικά με ελεύθερο 3,75m οδοστρώματος – αν ισχύει ότι παραμένει το parking 2,5m τότε τα 3,75m για δρόμο αρτηρία της πόλης το πλάτος είναι μικρό.

    Με αυτό το πλάτος δρόμου δεν μπορεί να προσπεράσει ούτε ένα μηχανάκι ένα αυτοκίνητο, ούτε υπάρχει κάποιο διαθέσιμο πλάτος σε περίπτωση που κάτι απρόοπτο γίνει (τροχαίο ατύχημα, βλάβη προπορευόμενου αυτοκινήτου, στάση για στάθμευση, κυκλοφορία ασθενοφόρου, όχημα ή μηχανή αστυνομίας, πυροσβεστική) ακόμα και η τροφοδοσία μαγαζιών θα είναι προβληματική για την κυκλοφορία αλλά και την τροφοδοσία (logistics)

    Μήπως θα απαγορευτεί το παρκάρισμα στην δεξιά πλευρά του δρόμου? έχετε πληροφορία?

Comments are closed.