Διπλή αυτοψία, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, του Γιώργου Χωραφά με την Πάκα στη Σητεία, στις περιοχές Χαλέπα Μαρωνιάς και Σκορδύλο Σητείας.

Παρά τα 8 μποφώρ που έπνεαν από το πρωί στην περιοχή, η Πάκα εντόπισε μία πλαστική σακούλα με δόλωμα, σημεία όπου υπήρχαν εμέσματα από δηλητηριασμένα σκυλιά και άλλα αντικείμενα σχετικά με περιστατικό δηλητηρίασης.

Την ομάδα απαρτίζουν:

  • Η Ομοσπονδιακή Θηροφύλακας κα. Χριστίνα Διακίδη και η Τσίκα, οι οποίοι θα επιχειρούν στα Δωδεκάνησα. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6938786874.
  • Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Λασιθίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6949733835.
  • Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Σπύρος Νηστικάκης και η Ντάικα, οι οποίοι θα επιχειρούν στην ΠΕ Ηρακλείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512177.
  • Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Γιάννης Γρηγοράκης και η Καρίνα, οι οποίοι θα επιχειρούν στη Δυτική Κρήτη (ΠΕ Χανίων και ΠΕ Ρεθύμνου). Τηλέφωνο επικοινωνίας για καταγγελία περιστατικού δηλητηρίασης: 6948512153.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κρητική Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων εδώ http://www.akokd.gr/page-105.html