ΑρχικήΣητείαΠολιτισμόςΕκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας

Εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας

Από

Ημερομηνία

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μελών του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση που πραγματοποίησε στο εστιατόριο «Κρητικό Σπίτι», στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν παλιά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά τους στον Σύλλογο.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Σητείας είναι το αρχαιότερο σωματείο στην επαρχία. Ιδρύθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1927 και από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται προσφέροντας βοήθεια σε άπορες οικογένειες, σε άτομα και σπουδαστές της περιοχής της Σητείας. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια ανέλαβε πρωτοβουλία και δράση για την δημιουργία ενός σύγχρονου Οίκου Φροντίδας Ηλικιωμένων, προσπάθεια που  καρποφόρησε κι ως εκ τούτου σήμερα υπάρχει ένα έργο ώριμο, αδειοδοτούμενο στο στάδιο της χρηματοδότησης , όπως τόνισε  η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου κα Καίτη Πετυχάκη.

«Σήμερα τιμούμε τις κυρίες που υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο για να παραδειγματίζονται και να δραστηριοποιούνται οι νεότερες» ανέφερε η κα Πετυχάκη απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες προς όλα τα Δ.Σ., τα μέλη του Συλλόγου και όλους όσους στηρίζουν το έργο του σωματείου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Τρίτης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πρόσφατα άρθρα