ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προγραμματισμένη πεζοπορία σε Κρούστα – Δάμακα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατούν στην περιοχή αυτή την Κυριακή τροποποιείται ως εξής:

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει κυκλική πεζοπορία που ξεκινά με αφετηρία τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο της Κριτσάς. Ανεβαίνουμε στο Πλατύβολο και συνεχίζουμε πάντα ανηφορικά για Λενικούδι μέχρι τη Μικρή και τη Μεγάλη Λίμνη. Θα περάσουμε από τα Σκοτεινά Λακκάκια, ιστορικό σημείο της περιοχής από την περίοδο της Κατοχής. Η επιστροφή μας θα γίνει μέσω Κρούστα.

Η πεζοπορία χαρακτηρίζεται εύκολη και είναι ανοικτή σε όλους, έχει ωστόσο κάποιες δυσκολίες (σημεία με απότομη ανηφόρα ή κατηφόρα)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Από Άγιο Νικόλαο (Κ.Καραμανλή 23, S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), την Κυριακή το πρωί στις 8:00. Η μετάβαση στην περιοχή θα γίνει με δικά μας αυτοκίνητα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: περίπου 5 ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
ΑΡΧΗΓΟΣ: Λεωνίδας Κλώντζας (6944782507)
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, από παλιότερη πεζοπορία της ομάδας, όροι συμμετοχής, εξοπλισμός στο blog του Συλλόγου

CAUTION: Because of the bad weather conditions in the area we will change our hike on Sunday:

NEXT HIKE: KRITSA – KROUSTAS
On Sunday, the 23th of February 2020, the Hiking Club of Agios Nikolaos organizes a circular hike for everybody. We will start from the church St Ioannis Theologos (Kritsa) and we will climb up towards Small and Big Lake and other locations. Finally we will return at the starting point through Kroustas.
This hike is easy with small difficulties.
DEPARTURE: from Agios Nikolaos (K. Karamanlis St. 23, S/M VASILOPOULOS), on Sunday morning at 8:00. Transfer by car.
DURATION: approximately 5 hours (without necessary stops)
DIFFICULTY LEVEL: 1
HIKE LEADER: Leonidas Klontzas (6944782507)
More information, photos, videos of the group’s past hiking, terms for participation, equipment, please check our blog