Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣοκαριστικές εικόνες του 23χρονου Πακιστανού, βρέθηκε με κομμένα αυτιά και σφαγμένος με...

Σοκαριστικές εικόνες του 23χρονου Πακιστανού, βρέθηκε με κομμένα αυτιά και σφαγμένος με μαχαίρι

Από

Ημερομηνία

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου Πακιστανού που βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό το πρωί του Σαββάτου της 22ας Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία του ρεπορτάζ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο 23χρονος Πακιστανός δολοφονήθηκε στην παραλία του Αλμυρού και στη συνέχεια σύρθηκε στον καλαμιώνα για να μην μείνει το πτώμα σε κοινή θέα.  Ωστόσο, προκαλεί απορία το γεγονός πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι δεν φρόντισαν να σβήσουν όλα τα ίχνη. Αντίθετα, άφησαν ορατά ίχνη αίματος στην άμμο αλλά και τα όπλα του εγκλήματος σε άλλο σημείο. Ενώ δεν θα χρειαζόταν ιδιαίτερο κόπο και δεν θα ήταν δύσκολο, ανακατεύοντας την άμμο να εξαφανίσουν το αίμα, μοιάζει να μην νοιάστηκαν για τα στοιχεία. Απορία και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πώς βρέθηκαν τα φονικά όπλα στο χώρο του εγκλήματος, δίνοντας στοιχεία στις διωκτικές αρχές στην προσπάθεια εξιχνίασης της δολοφονίας. Το μόνο που έγινε ήταν η μεταφορά του πτώματος στα καλάμια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

 

Φρικιαστικό έγκλημα

Είναι προφανές, πως το έγκλημα στον Αλμυρό μαρτυρεί ένα φρικιαστικό τρόπο δολοφονίας, που υποδεικνύει εκδικητικότητα. Δεν έχει σχέση με μια εν θερμώ πράξη της στιγμής, αλλά με μια απόφαση οργανωμένης εκδίκησης. Αν και οι περιγραφές που δόθηκαν εξαρχής ήταν μάλλον ήπιες, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι πραγματικές εικόνες ήταν σοκαριστικές, δεδομένο που δείχνει πως ο άτυχος νεαρός τιμωρήθηκε παραδειγματικά. Ο 23χρονος άντρας βρέθηκε δηλαδή με κομμένα αυτιά, σφαγμένος από το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο χώρο και με ισχυρό, θανατηφόρο κτύπημα στο κεφάλι από το σφυρί που επίσης βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αποτρόπαιες εικόνες που αντίκρισαν όσοι είδαν το πτώμα του νεαρού μαρτυρούν εκδικητική μανία, την οποία εμμέσως, επιβεβαίωσε συμπατριώτης του θύματος, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο μετά την δημοσιότητα που έλαβε το έγκλημα και την δημοσιογραφική παρουσία.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Είναι γνωστό πως η πακιστανική κοινότητα στην περιοχή κινείται με σαφείς όρους και κανόνες εσωτερικής λειτουργίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στην περιοχή γίνονται εκδηλώσεις και εορτασμοί παγκρήτιου χαρακτήρα. Συνεπώς, μια παραβατική συμπεριφορά δεν μπορεί να μείνει ανεξέλεγκτη. Πολύ περισσότερο ένα αποτρόπαιο έγκλημα που προκαλεί προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα