Οκτώ λεωφορεία ξεκίνησαν από την Σητεία με προορισμό το Σεληνάρι
Ακατάλληλο προς πόση-μαγείρεμα το νερό της δεξαμενής του οικισμού Σταυρού
Κηδεία Γεωργίου Κουρίνου
Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για το συλλαλητήριο για την υγεία
Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου σε Ανώγεια-Άγιο Υάκινθο (βίντεο)
Όλα έτοιμα για το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία
Στο πλευρό των κατοίκων του Λασιθίου ο Χάρης Μαμουλάκης
Superyacht 1 δισ. δολλαρίων – Έχει δικό του αερόστατο
Εκδόθηκε η ΚΥΑ προκαταβολής 50% της κρατικής αρωγής για ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο κατά τις πυρκαγιές του 2023
Κατώτατος μισθός: Το επικρατέστερο σενάριο που μελετά η κυβέρνηση
Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο ανθρώπων – Αγνοούνται άλλοι τέσσερις

Μαρτίνς: «Δεν ξέρουμε πού θα σταματήσουμε»

 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης που έδειξαν οι παίκτες του μέσα στο “Emirates” για να πάρουν την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

Για το αν είναι το μεγαλύτερο προπονητικό βράδυ της καριέρας του: «Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη βραδιά. Δεν είναι η μοναδική, έχουμε περάσει μεγάλα εμπόδια. Όπως εκείνο με τη Μίλαν, έτσι κι αυτή εδώ η πρόκριση επί της Άρσεναλ. Ήταν υπέροχο το αγωνιστικό μας πνεύμα. Πιστεύαμε στην πρόκριση και το καταφέραμε με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μετά τις πολύ μεγάλες εμφανίσεις για να φτάσουμε εδώ θεωρώ πως αξίζαμε την πρόκριση για τη μέχρι τώρα πορεία μας».

Για το τι σημαίνει για όλους αυτή η πρόκριση: «Η ομάδα έχει τεράστιο πνεύμα και για αυτό το πιστεύαμε. Έχει μεγάλη ψυχή και αποθέματα δύναμης και αυτό αποδείχθηκε λίγο πριν την παράταση. Αυτό αποδείξαμε, το πνεύμα που διαθέταμε. Το θέλαμε πολύ και γι’ αυτό το πετύχαμε. Σήμερα κέρδισε όχι μόνο το πρεστίζ του Ολυμπιακού, αλλά και αυτό της Ελλάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που μας υποστήριξαν εδώ, αλλά και όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού ανά τον κόσμο».

Για τη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί στη σέντρα του Μασούρα: «Ήταν πολύ ιστορική στιγμή. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα. Ήταν έκρηξη μιας μεγάλης βραδιάς».

Για το αν μέτρησε η ψυχή ή η τακτική: «Είχαμε πάρα πολύ έξυπνη τακτική. Εμποδίσαμε και περιορίσαμε την Άρσεναλ. Ήμασταν ψύχραιμοι και κάναμε ένα εξαιρετικά τακτικό παιχνίδι».

Για το αν ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν: «Δεν σκεφτόμαστε αυτό, ζούμε πολύ ιστορικές στιγμές για τον σύλλογό μας».

«Νομίζω ότι πραγματικά, όχι μιλώντας για τα δύο παιχνίδια, αλλά γενικότερα από το ξεκίνημα της πορείας μας αξίζαμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Και το πήραμε σήμερα», είπε αρχικά ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής πορείας στο Πλζεν που ακόμα δεν έχει σταματήσει, για να απαντήσει: «Πράγματι αυτή η ομάδα έχει παλέψει πάρα πολύ για να φτάσει έως εδώ. Θα ήταν κρίμα να τελείωνε σήμερα η πορεία μας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση. Ήδη η Άρσεναλ ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που βλέπαμε πριν δύο μήνες. Οι ομάδες αλλάζουν. Όλοι είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι της με την Τσέλσι και όλοι είδαμε τι έγινε σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για το μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε εκείνη τη στιγμή».

Για το αν η επιτυχία ήταν η μεγαλύτερη στην καριέρα του μέχρι την επόμενη ο Πορτογάλος δήλωσε: «Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βραδιά. Δεν ξέρουμε αν είναι η πιο σημαντική. Είναι ιδιαίτερη γιατί σημαίνει την πρόκριση στους «16». Θέλαμε να το πετύχουμε και για το πρεστίζ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα μας κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι σημαντικό γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας και το σύλλογο μας. Δεν ξέρουμε πού θα σταματήσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει πως θα αποκλείσουν την Άρσεναλ και αν αισθάνεται δικαιωμένος, ο Μαρτίνς υπογράμμισε: «Το πίστευα πάρα πολύ γιατί ξέρω το πνεύμα. Ήξερα ότι όλοι οι παίκτες θα τα έδιναν όλα. Σήμερα ήταν ένα πολύ κοπιαστικό παιχνίδι. Κουραστήκαμε, τα δώσαμε όλα. Τακτικά κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, ποτέ δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Ήξερα ότι θα το κάνουμε γιατί ξέρω την ομάδα μας».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist