Σε μια σημαντική απόφαση, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού, προχωρά ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου που σχεδίασε και υλοποιεί με επείγουσες διαδικασίες τη μεταφορά συγκεκριμένων υπηρεσιών του σε άλλο δημόσιο κτήριο, εντός των ορίων του Οροπεδίου Λασιθίου.

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιάννη Στεφανάκη, σε μια προσπάθεια εύρεσης άμεσης λύσης για να αποφεύγεται ο καθημερινός συνωστισμός στο Δημαρχείο, αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγαση συγκεκριμένου αριθμού προσωπικού, το οποίο και θα μεταβεί σε άλλον χώρο έως ότου επανέλθουμε, ως χώρα, σε μια κανονικότητα. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις Υπηρεσίες είναι ήδη έτοιμος και έχουν τηρηθεί οι σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται .Ως εκ τούτου, η μεταφορά  των υπηρεσιών θα εφαρμοστεί από την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Με αυτό τον τρόπο, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει ήδη λάβει  από την πρώτη στιγμή, θωρακίζεται ακόμη περισσότερο και απομακρύνει την όποια πιθανότητα για διασπορά του ιού μεταξύ των εργαζομένων του, ενώ επίσης, σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο σενάριο κρούσματος, δεν θα χρειαστεί να τεθεί σε καραντίνα όλο το προσωπικό.

Οι υπηρεσίες που αποφασίστηκε να μετακινηθούν είναι η υπηρεσία  Ύδρευσης- Αποχέτευσης, η υπηρεσία Καθαριότητας και η υπηρεσία Μεταφορών.

Αρμόδιος για την παραπάνω διαδικασία ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, Ευάγγελος Σιγανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.