ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΑυστηρότεροι έλεγχοι στις μετακινήσεις

Αυστηρότεροι έλεγχοι στις μετακινήσεις

Από

Ημερομηνία

Για αυστηρότερους ελέγχους στις μετακινήσεις έκανε λόγο ο κ. Πέτρας. “Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις σε δύο επίπεδα. Το ένα είναι το ύψος των προστίμων για όσους επιλέγουν μια παραβατική συμπεριφορά. Εξετάζουμε διάφορα σενάρια. Το άλλο έχει να κάνει με το πώς θα ελεγχθεί καλύτερα η ενδεχόμενη παραβατική συμπεριφορά ανθρώπων, που θα θελήσουν να φύγουν από τα αστικά κέντρα και να πάνε προς την επαρχία” ανέφερε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Συμβουλεύουμε, είπε, τους συμπολίτες μας, να μην κάνουν μια τέτοια κίνηση. Να μείνουν στο σπίτι. Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό για να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε, όπως του αξίζει, του χρόνου όλοι μαζί.

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε: “Δεν επιβεβαιώνουμε διάφορα ρεπορτάζ που μιλούσαν για μια μαζική αλλαγή της μόνιμης κατοικίας ή μια μαζική άφιξη, στην Τήλο για παράδειγμα. Δεν επιβεβαιώνεται αυτό το στοιχείο από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Αυτό που έχουμε ζητήσει από την ΑΑΔΕ, είναι τα στοιχεία που δείχνουν πόσοι συμπολίτες μας επέλεξαν να αλλάξουν μόνιμη κατοικία το τελευταίο διάστημα, ώστε να ελεγχθούν ξεχωριστά, αν υπάρξει κάτι μαζικό και αδικαιολόγητο. Δεν είναι αυτή η περίοδος για να κάνουμε τέτοια τερτίπια. Δεν είμαστε σε μια φάση, που θα κοιτάξουμε να ξεγελάσουμε πάνω απ’ όλα τον εαυτό μας. Πρέπει να τηρήσουμε τις συμβουλές των ειδικών ώστε να είμαστε του χρόνου όλοι μαζί εδώ και να μπορούμε να συζητάμε για μια περιπέτεια μεγάλη, αλλά όχι για μια καταστροφή” κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Πρόσφατα άρθρα