Η Περιφερειακή Ενότητα  Λασιθίου, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, θέτει σε λειτουργία γραμμή εξυπηρέτησης – ενημέρωσης για το κοινό, στην οποία μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες σχετικές με την λειτουργία και τις υπηρεσίες της.

Αποτελεί μία ακόμη δράση με στόχο την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊου καθώς  και  στην συγκέντρωση αιτημάτων, που εξαιτίας των παρουσών συνθηκών η αντιμετώπιση τους είναι δυσχερής ή χαρακτηρίζονται ως επείγοντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ελισάβετ Μαργιούλα  στο τηλέφωνο 2841340421 ή να στείλουν  μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email)  στην διεύθυνση covid-las@crete.gov.gr.

Η παραπάνω δράση θα διαρκέσει μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί για την λειτουργία των υπηρεσιών του δημοσίου τομέα και των ΟΤΑ.

 

Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης

Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, με στόχο την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων στην καθημερινότητα και την ψυχική υγεία από την πανδημία του κορωνοϊου, θέτει σε λειτουργία γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης – ενημέρωσης, στην οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η υπηρεσία παρέχεται με την ευγενική προσφορά του κλινικού ψυχολόγου – εγκληματολόγου και ειδικευμένου στην προστασία ανηλίκων Γεωργίου Πεπόνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 08.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 6971 731336.