ΑρχικήVideoΕργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδούς του Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδούς του Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης έλαβαν χώρα από το συνεργείο του τμήματος μελετών του Δήμου Αγίου Νικολάου στην είσοδο της πόλης την Πέμπτη, από το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” μέχρι και το τέλος της πρώτης καθοδόν στροφής, στην οδό Ανδρέας Παπανδρέου.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας και διοίκησης Κωστής Καστελλιανάκης “ο συγκεκριμένος ήταν ένας δρόμος γεμάτος λακκούβες και με πολλά προβλήματα” και αποφασίστηκε, όπως αναφέρει, να ασφαλτοστρωθεί από τη στιγμή που δόθηκε περιθώριο από τη σχετική, τρέχουσα εργολαβία ασφαλτοστρώσεων.

Αναγκαστικά η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο διεκόπη για να εκτελεστούν οι εργασίες, και ο δρόμος αναμένεται να ανοίξει ξανά λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι.

Η κυκλοφορία και η είσοδος στην πόλη διοχετευόταν από τον Περιφερειακό δρόμο προς την Αμμούδα.

Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον κ. Καστελλιανάκη, θα ακολουθήσει αντιστοίχως ασφαλτόστρωση στην περιοχή Πίσσιδες, στην οδό Ροδαμάνθους (παράλληλα του κεντρικού δρόμου του “Σκλαβενίτη”, σε δρόμο που έχει ακόμη χώματα) και σε δρόμο στην περιοχή του Όρμου “που επίσης είναι σε πολύ κακή κατάσταση με τα ΙΧ να δυσκολεύονται να περάσουν”.

Σε επόμενη φάση, θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση από το Τελωνείο μέχρι και τη μέση περίπου της οδού Παλαιολόγου.

Ν.Σ.

Πρόσφατα άρθρα