ΑρχικήVideoΗ ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Συνδέσεις» στον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)

Η ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Συνδέσεις» στον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Η ΕΡΤ1 στα πλαίσια της εκπομπής «Συνδέσεις», που μεταδίδονται καθημερινά από 13:00 έως 15:00, βρέθηκε στο Άγιο Νικόλαο. Η εκπομπή αγγίξει όλα τα θέματα που θα μας απασχολήσουν αυτό το “ειδικό” καλοκαίρι.

Οι δημοσιογράφοι Κώστας Λασκαράτος και Χρύσα Παπασταύρου, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαΐου (13:00-15:00), σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο της Αθήνας και τον παρουσιαστή Κώστα Παπαχλιμίντζο, περπάτησαν σε κεντρικά σημεία του Αγίου Νικολάου. Επισκέφθηκαν αρκετά μαγαζιά της πόλης και συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Στα ενδιάμεσα πήραν συνεντεύξεις από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Μανώλη Πεπόνη, το Δήμαρχο του Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιάννη Στεφανάκη, τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ κ. Γρηγόρη Κοκολάκη, την ιατρό κ. Αθηνά Καρπούζη, τη ζωγράφο Σοφία Δατσέρη, τον κ. Γιώργο Πεδιαδίτη στην Ελούντα κ.ά. Την διάρκεια της εκπομπής, σε ζωντανή σύνδεση από την Αγγλία, μίλησε και η βρετανίδα συγγραφέας Βικτώρια Χίσλοπ. Το πρόγραμμα των παρουσιαστών περιλάμβανε επίσης επισκέψεις στην Ελούντα, στη Σπιναλόγκα καθώς και στην Κριτσά, στο Συνεταιρισμό Γυναικών. «Συνδέσεις» έγιναν και από τον τοπικό ανταποκριτή της ΕΡΤ δημοσιογράφο Ιάσωνα Ταβλά.

ΥΓ.: Φιλοξενούμενος στο στούντιο ήταν ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και μας ενόχλησε η αναφορά του ότι η Κρήτη είναι τρείς περιοχές Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Όταν ο δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι υπάρχει και ο Άγιος Νικόλαος η απάντησή του ήταν ότι τον βάζει μαζι με το… Ηράκλειο!

Πρόσφατα άρθρα