Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος35 άτομα θα προσληφθούν στο δήμο Αγίου Νικολάου για την καθαριότητα, αλλά...

35 άτομα θα προσληφθούν στο δήμο Αγίου Νικολάου για την καθαριότητα, αλλά θα έρθουν μετά από ενάμιση μήνα

Από

Ημερομηνία

Κανείς, ούτε ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Καθαριότητας Γιώργος Βάρδας ούτε το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου, είναι σε θέση να υπολογίσουν το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί, για να απαντήσει το ΑΣΕΠ επί των όρων της προκήρυξης για την πρόσληψη των 35 ατόμων εποχικού προσωπικού, που προορίζονται για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Χθες, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ, το Δημοτικό Συμβούλιο «συνεδρίασε» εκτάκτως και δια περιφοράς, ενέκρινε την πρόσληψη των 35 από το σύνολο των 60 ατόμων που είχε εγκρίνει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική του, ο Δήμος προβαίνει σε πρόσληψη μερίδας μόνο των εργαζομένων αυτών, για να ενισχύσει τον τομέα καθαριότητας για ένα 8μηνο, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η τουριστική περίοδος – όπως τελικά διαμορφωθεί αυτή, φέτος, υπό τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν.

Κρατώντας ως εφεδρεία τους υπόλοιπους εργαζόμενους, για να μπορέσει να καλύψει τη χειμερινή περίοδο και την άνοιξη που περιλαμβάνει την προετοιμασία του Πάσχα και το ξεκίνημα της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, οι 35 που θα προσληφθούν σε πρώτη φάση, αφορούν ειδικότητες: 30 εργάτες, 4 οδηγοί και 1 χειριστή μηχανήματος.

Πρόσφατα άρθρα