Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Τοποθετήθηκε νέος φωτεινός πίνακας στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Νικολάου

Τοποθετήθηκε νέος φωτεινός πίνακας στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα τους φίλους του μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ EUROPLAN.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ το τελευταίο διάστημα γίνονταν διάφορες εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο των Λυκείων Αγίου Νικολάου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και χθες τοποθετήθηκε ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα αθλήματα, όπως μπάσκετ και βόλεϊ. Μάλιστα, αυτή τη φορά τοποθετήθηκε πίσω από την πλευρά της μπασκέτας στα αποδυτήρια οπότε είναι ορατός από όλα τα σημεία του γηπέδου.

Ο παλιός φωτεινός πίνακας παρέμεινε στο κέντρο του γηπέδου πάνω από τους πάγκους χωρίς όμως να εμποδίζει καθόλου το έργο που θα έχουν οι κριτές και η γραμματεία στους αγώνες.

Όλα τα έργα αυτά έγιναν από τη Σχολική Επιτροπή και του προέδρου της κ. Βασίλη Ορφανάκη σε συνεργασία με τους προπονητές του συλλόγου.

Το πρώτο σκέλος των έργων θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει πριν από την εκδήλωση του κορονοιού στη χώρα μας και περιελάμβανε αλλαγή στον φωτισμό με καινούργιες λάμπες, πιο πρακτικές και οικονομικές στην κατανάλωση ρεύματος και πιο ανθεκτικές.

Πρόσφατα άρθρα