Το Σαββατοκύριακο ο αγώνας «Giro Di Neapoli»
Κατανυκτικός εσπερινός και ομιλία
«Giro Di Neapoli» από τον Π.Ο. “Δρήρος”
Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου στο Eudamus 2024
Μ. Πεπόνης: Το Λασίθι ενωμένο και δυνατό αποδεικνύει ότι έχει φωνή και στέλνει “μήνυμα” για την υγεία σε όλη την Ελλάδα (βίντεο)
Προσοχή στις αγορές μας στα Σαρακοστιανά
Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα-Ομόφωνη η απόφαση του Δικαστηρίου
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης

«Τέλος» από τη Φενερμπαχτσέ ο Ομπράντοβιτς

Η επιτυχημένη συνεργασία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τη Φενερμπαχτσέ ολοκληρώθηκε. Η τουρκική ομάδα ενημέρωσε ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν θα επιστρέψει στον πάγκο της τη νέα σεζόν και θα μείνει εκτός παρκέ για έναν χρόνο, όπως ακριβώς είχε πράξει και στο τέλος της θητείας του από τον Παναθηναϊκό το 2012.

Ο «Ζοτς» αποχωρεί μετά από μία επταετία από τη Φενέρ, έχοντας κατακτήσει μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα Τουρκίας (2014, 2016, 2017, 2018), τρία Κύπελλα (2016, 2019, 2020) και μία Euroleague (2017). Ωστόσο, η σημαντικότερη προσφορά του ήταν το γεγονός ότι μετέτρεψε την ομάδα σε μία ισχυρή και υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

H ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Όπως ήταν γνωστό ο αξιότιμος προπονητής μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Αλί Κοτς και τον Σεμίχ Οζσόι για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μετά τις διαπραγματεύσεις ο προπονητής γύρισε στη χώρα του και ήθελε να πάρει την τελική απόφαση μετά από τη συνάντηση με την οικογένειά του. Δυστυχώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο προπονητής έστειλε την απάντησή του στην ομάδα μας και αποφάσισε να μείνει χωρίς ομάδα για ένα χρόνο. Ως ο αρχιτέκτονας των αμέτρητων επιτυχιών που ήλθε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε την Euroleague το 2017 πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του, καθώς έγραψε με χρυσά γράμμα το όνομά του στη ιστορία του συλλόγου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας θρύλος της Φενέρμπαχτσε, θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειάς μας για πάντα, με τα επιτεύγματα και απερίγραπτη χαρά που μας έφερε».

Από την πλευρά του, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τη Φενέρ: «Ύστερα από επτά σεζόν το μόνο που έχει μείνει είνα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον πρώην πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ και τη διοίκησή του και στον τωρινό πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκησή τους για τη στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες που δουλέψαμε μαζί για επτά χρόνια. Ήταν οι σημαντικοί, που έφεραν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ξεχωριστά “ευχαριστώ” και στον κόσμο, που δίχως αυτόν η δουλειά μας δεν έχει αξία. Έδειξαν την ασταμάτητη στήριξη και αγάπη τους σε κάθε στιγμή αυτών των επτά όμορφων χρόνων. Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου».

Πάντως, ο εκπρόσωπός του Σέρβου τεχνικού, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, υπογράμμισε με νόημα σε «τιτίβισμα» του ότι η Φενερμπαχτσέ δεν ήταν το… Last Dance του Ομπράντοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist