Με τον 28χρονο Marcelo Mercuri συνεχίζει η Αναγέννηση τις ανανεώσεις παικτών, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της και συνεχίζει λέγοντας. “Ο Μαρσέλο, ένας έμπειρος τερματοφύλακας που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε με το ταλέντο του κάτω απο τα δοκάρια, αλλά και με το ήθος και την παιδεία του, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, συνεχίζει δυναμικά να ανήκει στο ρόστερ των Λιονταριών.

Γεννημένος στις 29/5/1992, στο Σάο Πάολο,ο Μαρσέλο που έχει βραζιαλιάνικη και γαλλική υπηκοότητα, που έχει παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, συνεχίζει την καριέρα του στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης.

” Μαρσέλο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες να έχεις. Είμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που θα συνεχίσεις να κοσμείς και εσύ το δυναμικό της ομάδας μας.”

Με συχνές συνεδριάσεις , με πολλή όρεξη και μεράκι από όλους, συνεχίζουνται οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός της ομάδας από τον πρόεδρο κ. Μαγούλη, το ΔΣ , τον προπονητή κ. Δεδελετάκη Κώστας και τον τεχνικό διευθυντή κ. Δεδελετάκη Νίκο. Κοινό όραμα όλων να έχει η Αναγέννηση μια πορεία αντάξια της ιστορίας της, για αυτό και περισσότερο από ποτέ, όλοι μαζί με στόχο την επιτυχία, πορεύονται και προγραμματίζουν με μεθοδικότητα τα επόμενα βήματα της ομάδας”.