Να κοπούν τα δύο άρρωστα πεύκα της οδού Ρούσσου Κουνδούρου, στο κέντρο του Αγίου Νικολάου ζητά ο καταστηματάρχης Βασίλης Χατζηδάκης με επιστολή που μας έστειλε. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

“Θερμή παράκληση προς Δημοτικούς υπεύθυνους που τυχαίνει να παρακολουθούν τις αναρτήσεις μου, να μεσολαβήσουν ώστε να κοπούν τα δύο άρρωστα πεύκα του κεντρικού. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για διαβάτες και οχήματα ή και να κολλήσουν με την αρρώστια τους και τα γύρω πεύκα.

Μόνο για να ξηγιόμαστε … άμεσα μετά τον εκριζωμό τους πρέπει να γίνει αντικατάστασή τους με άλλα δέντρα. Όχι όπως έγινε με τα δύο αιωνόβια πεύκα στη κάτω πλευρά του κεντρικού που κόπηκαν με υποσχέσεις μιας αντικατάστασης που δεν έγινε ποτέ.

Είναι στοίχημα να κρατήσουμε τόσο το χαραχτήρα του πολυ-φωτογραφημένου κεντρικού, όσο και τη πλάνη που αυτός δημιουργεί για μια πράσινη πόλη την οποία μάλλον δεν πρόκειται να χαρούμε ποτέ.

Για πλακάκια-γλύστρες, τα άθλια παγκάκια, τα κολονάκια και τα προστατευτικά τους κάγκελα, θα μιλήσουμε μια άλλη φορά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.