Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι βαθμολογίες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, που περιμένουν πλέον την ανακοίνωση των βάσεων για να δουν τη σχολή που περνούν και να ξεκινήσουν το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής τους.

Ιδιαίτερη και άξια αναφοράς είναι η περίπτωση της κ. Νίκης Δρακωνάκη, εργαζόμενης ως Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μητέρας δύο παιδιών και συζύγου, που τα τελευταία δύο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα στο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, παίρνοντας μέρος στις εξετάσεις και καταφέρνοντας στο τέλος να συγκεντρώσει 18.800 μόρια, που της επιτρέπουν να στοχεύει ακόμη και σε είσοδο στην Ιατρική!

Η ίδια δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ότι είναι «πολύ χαρούμενη για τη βαθμολογία αυτή που κατάφερα μετά από πολλή προσπάθεια και διάβασμα». Ήταν, τονίζει, μια χρονιά δύσκολη αφού έπρεπε να εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στο ΓΝΑΝ και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και ταυτόχρονα να διαβάζει για τις πανελλαδικές. «Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για τη στήριξή τους αλλά και την οικογένειά μου που υπήρξαν αρρωγοί σε όλο αυτό. Τα δύο παιδιά μου είναι ήδη φοιτητές και ήταν αυτά που με προέτρεψαν στην προσπάθεια αυτή. Πιστεύω στη δια βίου μάθηση και επίσης ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου».

Δηλώνει πολύ χαρούμενη που τα μόρια που συγκέντρωσε της αφήνουν περιθώρια για εισαγωγή ακόμη και σε υψηλόβαθμες σχολές όπως την Ιατρική μέχρι και όλα τα παραϊατρικά. «Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.