Το θέμα του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτα που από σήμερα Δευτέρα τίθενται σε ισχύ σε κεντρικούς δρόμους της Σητείας συζητήθηκε εκτενώς στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης της Επιτροπής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη εστίασαν στην αναγκαιότητα εφαρμογής του μέτρου από την πλευρά όλων των πολιτών προκειμένου να βελτιωθεί η κυκλοφοριακή καθημερινότητα στην πόλη προς όφελος ντόπιων και επισκεπτών οι οποίοι σταδιακά αυξάνονται. Ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας για την διεξαγωγή ελέγχων ενώ αναφέρθηκε ότι για τους παραβάτες προβλέπονται αντίστοιχα πρόστιμα.

Οι έλεγχοι εντείνονται από σήμερα αναφέρθηκε από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργο Μάλλιο όμως ζητούμενο είναι η αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών και η συμμόρφωση με τα όσα προβλέπονται προκειμένου να εξυπηρετούνται ντόπιοι κι επισκέπτες.

Η ελεγχόμενη στάθμευση θα ισχύει από Δευτέρα έως Σάββατο από 9 το πρωί έως 3 το μεσημέρι αφορά τις οδούς Παπανδρέου, Καραμανλή, Μύσωνος, Δημοκρίτου και Δασκαλογιάννη.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.