Μια είδηση που έγινε γνωστή από το «στρατόπεδο» του ΟΦΙ, έχει να κάνει με τον υπεύθυνο γραφείου του τον κ. Κώστα Ραχαβέλια ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Για προσωπικούς λόγους ο Καρδιτσιώτης υπάλληλος της ΠΑΕ αποχώρησε από την Ιεράπετρα και την Κρήτη για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αξίζει να αναφέρουμε τη σημαντική προσφορά του ανθρώπου αυτού που ανέλαβε να… ξετυλίξει τα γραφειοκρατικά θέματα της ομάδας και λόγω ιδιαιτεροτήτων είχε εξελιχθεί σε δύσκολη υπόθεση. Μέσα όμως από την καλή συνεργασία που είχε με όλους, τη διάθεση και εργατικότητα που επέδειξε, κατάφερε να ξεμπλέξει πολλές υποθέσεις του γραφείου και ιδιαίτερα των Ανώνυμων Εταιρειών Ποδοσφαίρου.

Αποχώρησε σαν φίλος από τον ΟΦΙ με καλές εντυπώσεις από την Ιεράπετρα.

Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου της Ιεράπετρας σχετικά με τον κ. Ραχαβέλια αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΟΦΙ ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Ραχαβέλια για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον ΟΦΙ. Ο Κώστας ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στον ΟΦΙ σαν υπεύθυνος του γραφείου του ΟΦΙ προκειμένου να βοηθήσει τον ΟΦΙ στην δύσκολη διαδικασία να γίνει ΠΑΕ και φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες πολύ επίπονες γραφειοκρατικές διαδικασίες που συνεπάγεται μια επαγγελματική κατηγορία. Ο Κώστας μας βοήθησε υπερβολικά, χωρίς αυτόν πολλά πράγματα δεν θα τα καταφέρναμε. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι τον επαναφέρουν πίσω στην πατρίδα του. Κώστα σε ευχαριστούμε ξανά, είσαι πλέον ένας παντοτινός φίλος μας, πάντα καλοδεχούμενος στην Ιεράπετρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.