Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Μεταξύ των θεμάτων της συζήτησης ήταν η διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, η εξομοίωση ζωνών λιμένα, το καταδυτικό πάρκο, το υδατοδρόμιο και η ανάγκη στήριξης του Υπουργού για τη χρηματοδότηση ώριμων μελετών για αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Ιεράπετρας (λιμενικά έργα, έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, αθλητισμού κ.α.).

Ο κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη για τη στήριξή του στον Δήμο Ιεράπετρας και δήλωσε: «Η συνεργασία μας είναι διαρκής προκειμένου να επιτύχουμε τη χρηματοδότηση όλων αυτών των αναγκαίων έργων που πρέπει να υλοποιηθούν στο Δήμο Ιεράπετρας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.