Από εκεί που είχε σταματήσει και στις υψηλές «πτήσεις» βρέθηκε και πάλι ο Γιώργος Κωστάκης, στην επανεμφάνιση του στους στίβους και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για το 2020 το οποίο φιλοξενήθηκε το διάστημα των τριών ημερών (31/7-2-8) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, της παρθενικής διοργάνωσης στην μετα-καραντίνα εποχή που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΟΑΜ-ΑμεΑ).
Ο 33χρονος άλτης ο οποίος αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΑΣ «Σπάρτακος» στο μήκος και το τριπλούν στην κατηγορία 46, έκανε νταμπλ νικών, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια, καθώς «προσγειώθηκε» στα 6.60μ. στο μήκος και στα 13.69μ. στο τριπλούν. Μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ καλές επιδόσεις, μιας και βρέθηκε πολύ κοντά στα ατομικά του ρεκόρ (6.75μ. και 13.78μ. αντίστοιχα), αν αναλογιστεί κάποιος την τετραετή απουσία του από τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως μπορεί να επανέλθει και πάλι σε υψηλό επίπεδο, πράγμα που για να συμβεί θα πρέπει να συμμετάσχει σε μια σειρά αγώνων, προκειμένου να βρει ρυθμό και τη φόρμα του.
Πάντως, οι εμφανίσεις του ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρες, απόρροια της δουλειάς όλους τους προηγούμενους μήνες με τον προπονητή του Νίκο Βαΐου, διατηρώντας τον σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Άλλωστε, το 6.60μ. στο μήκος είναι όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 σε περίπτωση που αυτό διεξαχθεί, με τον αθλητή από τη Φουρνή Νεαπόλεως να «κοιτάζει» ακόμη και την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες και γενικότερα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση προκύψει, όπως μας έκανε γνωστό.