Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης του Αγίου Νικολάου ανέλαβε πρωτοβουλία για να ενισχύσει την επισκεψιμότητα από τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης. Η προσπάθεια αυτή, με την ονομασία my agios nikolaos, συνεχίζεται σήμερα με την παρουσίαση του δεύτερου βίντεο. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

Βρίσκεσαι ήδη στην πόλη της Κρήτης όπου η κάθε της γωνιά θυμίζει ένα διαφορετικό νησί, η μέρα περνά και μπορείς να επιλέξεις να κάνεις το μπάνιο σου σε μια από τις πολλές παραλίες με πεντακάθαρα νερά που βρίσκονται στον αστικό ιστό της.

Ο Άγιος Νικόλαος δεν σταματά να δημιουργεί τις εικόνες του καλοκαιριού σου σε κάθε του σημείο με τους επαγγελματίες εστίασης να βγάζουν στο τραπέζι σου τα καλύτερα τους ώστε το γεύμα του μεσημεριού να συμπληρώσει την  εμπειρία του μπάνιου σου.

Το δεύτερο βίντεο που είναι ήδη στον αέρα από το Σύλλογο Εστίασης και Διασκέδασης της πόλης του Αγίου Νικολάου δείχνει μέσα σε δυο λεπτά όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές της ημέρας με τον ήλιο ψηλά.

Βλέπεις στο βίντεο αυτό και ακούς τον ρυθμό της πόλης που σε φιλοξενεί, δυστυχώς οι γεύσεις και τα αρώματα δεν μπορούν να καλύψουν τις αισθήσεις σου μέσα από αυτό το τρέιλερ.

Μπορείς όμως να τις βρεις και να τις ζήσεις όλες  εδώ, στην πιο όμορφη πόλη σου, στον Άγιο Νικόλαο, στις ημέρες των διακοπών σου ή στην ημερήσια βόλτα με την οικογένεια και τους φίλους σου.