Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη σεζόν 2020-2021 μπήκε από τη Δευτέρα (10/8) η Νίκη Σητείας, κάνοντας την αρχή από τις ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΛ.
Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με 29 στο σύνολο να μπαίνουν στην διαδικασία της προπόνησης υπό τις οδηγίες των Γρίβα-Κωνσταντόπουλου και του Γιάννη Πασχαλάκη στους τερματοφύλακες, οι οποίοι μίλησαν στο ξεκίνημα στους ποδοσφαιριστές, όπως και ο πρόεδρος Κώστας Κοκολάκης.
Η πρώτη προπόνηση ήταν χαλαρή καθώς το διάστημα της αποχής ήταν μεγάλο. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχιστούν τις πρώτες δύο βδομάδες για την επανένταξη, καθώς υπάρχει το χρονικό περιθώριο μιας και το πρωτάθλημα ξεκινάει Οκτώβριο. Στη συνέχεια θα ανεβαίνει η ένταση των προπονήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Σητείας αναφέρει:

«Ανανεώσεις, επιστροφές, νέες αφίξεις, αλλά και μικροί ποδοσφαιριστές που έρχονται να ζήσουν το όνειρο τους στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Στην ομάδα που ξεκινάει με πολλή όρεξη, ομοψυχία και δίψα για άλλη μια χρονιά και παρά τις όποιες δυσκολίες λόγω του κορονοιού θα παλέψει για το μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική!

Το Δ.Σ., οι Προπονητές και οι Ποδοσφαιριστές της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά».