Συνάντηση για την ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτισμικών στοιχείων και  μονοπατιών των χωριών του Δήμου Ιεράπετρας
Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας και αντιδημάρχου Α. Σκουλούδη με το δίκτυο πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”
O αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης δήμου Ιεράπετρας στην ΓΣ του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης
«Giro Di Neapoli» από τον Π.Ο. “Δρήρος”
Κατανυκτικός εσπερινός και ομιλία
Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου στο Eudamus 2024
Μ. Πεπόνης: Το Λασίθι ενωμένο και δυνατό αποδεικνύει ότι έχει φωνή και στέλνει “μήνυμα” για την υγεία σε όλη την Ελλάδα (βίντεο)
Προσοχή στις αγορές μας στα Σαρακοστιανά
Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα-Ομόφωνη η απόφαση του Δικαστηρίου
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο

Αχτσιόγλου: Για ποια εμπιστοσύνη μιλά ο κ. Μητσοτάκης; Εξαγγέλλει προστασία Α’ κατοικίας ενώ το ν/σ του προβλέπει το ακριβώς αντίθετο

«Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σε δήλωσή της τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ασκώντας κριτική στο οικονομικό σκέλος των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ρωτήθηκε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης πώς θα καλυφθεί το κόστος από την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και απάντησε να του έχουμε εμπιστοσύνη. Αλλά και χθες στην ομιλία του επαναλάμβανε τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πολίτες.

Και αναρωτιέται κανείς για ποια εμπιστοσύνη μιλάει ο κ. Μητσοτάκης όταν εξαγγέλλει την προστασία της πρώτης κατοικίας μέσω του νέου πτωχευτικού, ενώ το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει προβλέπει το ακριβώς αντίθετο: Την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Για ποια εμπιστοσύνη μιλάει όταν λέει ότι προτεραιότητά του είναι η εργασία, ενώ το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνησή του είναι να ξηλώνει ρύθμιση τη ρύθμιση όλο το εργατικό δίκαιο, να μειώνει οριζόντια μισθούς μέσω αποτυχημένων προγραμμάτων, τα οποία συνεχίζει και αύριο να ετοιμάζεται να νομοθετήσει τις απλήρωτες υπερωρίες.

Για ποια εμπιστοσύνη μιλάει όταν ανακοινώνει πανηγυρικά ότι εξοφλεί τα αναδρομικά που οφείλει στους συνταξιούχους, ενώ αυτό που κάνει είναι να πληρώνει το 1 από τα 4 που οφείλει και τα άλλα να τα διαγράφει ετσιθελικά κουνώντας το δάχτυλο στους συνταξιούχους και παραβιάζοντας κάθε έννοια κράτους δικαίου.

Όταν επιμένει ότι για την κάκιστη πορεία της ελληνικής οικονομίας φταίει η πανδημία κι ας την είχε θέσει σε υφεσιακή τροχιά ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2019, πολύ πριν καν η έννοια του κορονοϊού εμφανιστεί στις ζωές μας.

Όταν θεωρεί επαρκή την επιστρεπτέα προκαταβολή του, ενώ ο δείκτης οικονομικού κλίματος των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων έχει κατακρημνιστεί και 1 στις 3 φοβάται ότι θα κλείσει το επόμενο διάστημα.

Όταν δεν μπορεί να κοστολογήσει το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ που εξήγγειλε, αλλά είναι σε θέση να μην μειώσει την εισφορά αλληλεγγύης στους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους έστω για το 2021 γιατί η οικονομία είναι εύθραυστη».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist