Χρυσό στον προτρεπικό λόγο και χάλκινο για τον καλύτερο ομιλητή για το γυμνάσιο Νεάπολης στους 6ους Παγκρήτιους ρητορικούς αγώνες
Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην Γ΄ εθνική ο ΑΟΑΝ
Κηδεία Γεωργίου Κουρίνου
Υπεράκτια αιολικά στην Κρήτη: “Τρέχει” το ΥΠΕΝ τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς
Πολυτεχνείο Κρήτης: Επίσκεψη 19 Πρέσβεων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ξενοδοχειακή Οργάνωση και Διαχείριση από την ΑΣΤΕΚ
Αντιδήμαρχος καθαριότητας Θα είμαστε έτοιμοι για την νέα τουριστική σεζόν
“Κόντραρε” για τα καλά ο Άγιος Νικόλαος Europlan τον Εργοτέλη

Μαρτίνς: Τίποτα δεν έχει τελειώσει

Χαμηλούς τόνους φρόντισε να κρατήσει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας (2-0), υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι ακόμα… «τίποτα δεν έχει τελειώσει».

«Το γεγονός ότι κερδίσαμε είναι πολύ θετικό, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Είναι ένα σκορ που μας επιτρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε ότι είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε βελτιώσεις, αλλά η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Ο καλύτερος παίκτης της Ομόνοιας ήταν ο τερματοφύλακας, που έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις. Η ομάδα μου παρότι δεν είναι στο 100% έδειξε χαρακτήρα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας: «Είναι αλήθεια πως στην επανάληψη είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό και περισσότερη επιθετικότητα. Θα έπρεπε να το δούμε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά μας ικανοποιεί ότι δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Είμαστε σταθεροί, η ομάδα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά θα προτιμούσαμε να έχουμε παρουσιαστεί το ίδιο καλοί από το πρώτο ημίχρονο».

Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από εμάς»

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, διαμαρτυρήθηκε σε δηλώσεις του, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 2-0, για το πέναλτι, με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι».

«Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ», είπε αρχικά ο Νορβηγός σε δηλώσεις του στην COSMOTE, προσθέτοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και καλύτερος από μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε αυτό το 2-0 και σκόραρε στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 0-0, αλλά δεν έγινε.Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από εμάς.  Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ότι μπορούμε Τώρα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο και θα πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι επιθετικά στον επαναληπτικό».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist