Πρεμιέρα θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τα επίλεκτα αγόρια της Κρήτης που θα προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Σγουρίτσα.

Ανάμεσα στα καλύτερα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2006 και 2007  βρίσκονται και τρεις Λασιθιώτες, δύο του Αγίου Νικολάου Καλαθοσφαίριση Europlan οι Γιάννης Τζώρτζης και Νίκος Μουλιανιτάκης και ένας από τον Ιεράπετρα ΑΟΚ ο Αλέξανδρος Αγγελάκης.

Πρόκειται για τρία παιδιά που καλούνται σταθερά τον τελευταίο χρόνο, στα τμήματα υποδομής της Ομοσπονδίας και ξεχωρίζουν με τις δεξιότητές τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ι. Τζώρτζης είχε μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά να τον επιλέγουν για να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Είναι τρεις ελπίδες του Λασιθιώτικου μπάσκετ στην παρούσα φάση που θα δώσουν τον… αγώνα τους στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ηρακλείου με στόχο να διακριθούν ξανά και να μπουν στο… μπλοκάκι του ομοσπονδιακού τεχνικού.