Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Ερχεται στην Ελλάδα το κοκτέιλ θεραπείας του Τραμπ

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει να χορηγείται σε Ελληνες ασθενείς το ελπιδοφόρο μείγμα που έλαβε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι δηλώνει στην «R» ο ομογενής Τζορτζ Γιανκόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας που το παρασκεύασε.

Το ισχυρό κοκτέιλ φαρμακευτικών ουσιών που χορηγήθηκε στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και οδήγησε στην ταχεία ανάρρωσή του από τον SARS-CoV-2 πρόκειται να είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν ξεκινήσει και στη χώρα μας οι κλινικές μελέτες για το REGN-COV2, έναν συνδυασμό αντισωμάτων που χορηγήθηκε στον Αμερικανό Πρόεδρο και είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Θεραπευτικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Θάνος Δημόπουλος εξηγεί ότι στη θεραπευτική αγωγή του Προέδρου των ΗΠΑ συμπεριλήφθηκαν κορτιζόνη, ψευδάργυρος, βιταμίνη D, καθώς και ο αντιιικός παράγοντας ρεμδεσιβίρη και ένας συνδυασμός αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2, το REGN-COV2.

Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Γιανκόπουλος, συνιδρυτής και πρόεδρος της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Regeneron Pharmaceuticals, μιλά στη Realnews για την ελπιδοφόρα πειραματική θεραπεία που έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist