ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΝα δηλώσουν οι ελαιοπαραγωγοί τις ζημιές που υπέστησαν από χαλάζι

Να δηλώσουν οι ελαιοπαραγωγοί τις ζημιές που υπέστησαν από χαλάζι

Από

Ημερομηνία

Από το Δήμο Σητείας γνωστοποιείται στους παραγωγούς ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων στην περιφέρεια των Κοινοτήτων Μέσα Μουλιανών, Τουρλωτής και Λάστρου, ότι η υποβληθείσα αναγγελία ζημιάς για ζημιά που προξενήθηκε στην καλλιέργεια ελαιοδένδρων από χαλάζι στις 20/10/2020 εγκρίθηκε από το υποκατάστημα ΕΛΓΑ Ηρακλείου.

Μετά από αυτό καλούνται οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιά στην παραπάνω καλλιέργεια τους σε ποσοστό που υπερβαίνει το 20% να υποβάλουν δήλωση ζημιάς αποκλειστικά μέχρι και την Πέμπτη 05/11/2020.

Οι παραγωγοί για καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Δήλωση καλλιέργειας ΕΛΓΑ έτους 2020.
  2. Λογαριασμό τράπεζας.

Επισημαίνεται ότι:

– Οι δηλώσεις ζημιάς θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τον αρμόδιο Ανταποκριτή στα γραφεία του Δήμου Σητείας (Π. Βορθολομαίου 9 Σητεία) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

– Τα τέλη εκτίμησης είναι 0,10 € ανά δηλούμενο δένδρο και καταβάλλεται στην Τράπεζα Πειραιώς από τον ίδιο τον παραγωγό μετά την έκδοση σημειώματος με κωδικό πληρωμής από τον Ανταποκριτή.

– Οι παραγωγοί για να εισπράξουν την τυχόν αποζημίωση που θα τους εγκριθεί πρέπει να έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών τους στον ΕΛΓΑ.

Πρόσφατα άρθρα