Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο νέο έργο της ΕΘΟΑΝ μετά τον Απρίλιο - Μάιο

Το νέο έργο της ΕΘΟΑΝ μετά τον Απρίλιο – Μάιο

Από

Ημερομηνία

Μετά τον Απρίλιο – Μάιο του 2021 μετατίθενται λόγω της πανδημίας τα σχέδια της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου για ανέβασμα καινούργιας παράστασης, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος της ΕΘΟΑΝ Αντώνης Νοτάκης.

Η πραγματοποίηση ενός θεατρικού εγχειρήματος εντός των χειμερινών μηνών είναι, όπως αναφέρει, ουσιαστικά ανέφικτη δεδομένων των επιδημιολογικών δεδομένων και των μέτρων και συνθηκών λόγω του κορωνοϊού.

Για τους λόγους αυτούς, η ΕΘΟΑΝ δεν μπόρεσε να κάνει ανοικτό κάλεσμα, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο. Πάρα ταύτα, ο πρόεδρος τονίζει πως όποιος – όποια επιθυμεί να συμμετάσχει στις πιθανές δράσεις το επόμενο διάστημα, μπορεί είτε να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 6936-973.388 (Νοτάκης Αντώνης) και 6946-249.407 (Μενεγάκη Μαριάνθη), είτε στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα της ομάδας στο Facebook. Σχετικό ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλωθεί.

Ήδη, πάντως, στις τάξεις των μελών της ΕΘΟΑΝ, των οποίων το πάθος, η αγάπη και το μεράκι για το θέατρο δεν τελειώνουν ποτέ, υπάρχουν σκέψεις για δύο συγκεκριμένα έργα τα οποία δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμη, με την τελική επιλογή της ομάδας να γίνεται τις αμέσως επόμενες ημέρες (μάλλον το Σάββατο).

Με τη σκηνοθετική επιμέλεια και φέτος επιφορτισμένη θα είναι η Μαριάνθη Μενεγάκη.

Κάποιες σκέψεις που υπήρχαν για ενδεχόμενη παιδική παράσταση από την ΕΘΟΑΝ προς το παρόν δεν τελεσφόρησαν και δεν προχωρούν, πρόσθεσε ο κ. Νοτάκης.

 

Πρόσφατα άρθρα