Το πιο αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής, φαντάζει αυτό του ΠΑΟ Κρούστα με τον ΑΟ Βραχασίου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο του Κρούστα.

Πρόκειται για δύο καλά οργανωμένες ομάδες, που δούλεψαν σωστά στην προετοιμασία και ευελπιστούν σε μια καλή πορεία. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για αυτές με εκτός έδρας νίκες, μέσα στο Παλαίκαστρο οι Κρουστιανοί με σκορ 2-1 επί του Ιτάνου και 1-0 στην Ιεράπετρα οι Βραχασώτες επί της ΑΕ Λυγιάς και στόχος τους είναι ένα ακόμη «τρίποντο» το οποίο θα τις κρατήσει ψηλά, αλλά και μακριά από την τελευταία θέση.

Η ομάδα του Κρούστα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα εκεί που συνηθίζει να είναι δυνατή και να φτάσει στην επικράτηση, όμως από την άλλη και αυτή του Βραχασίου έχει αποδείξει με τις δύο εκτός έδρες νίκες της για κύπελλο και πρωτάθλημα επί της ΑΕ Λυγιάς, ότι μπορεί να καταφέρει περίφημα και μακριά από την έδρα της.

Ο Στάθης Κορνάρος για τον ΠΑΟΚ έχει εκτός πλάνων τους Αντ.Λιοντάκη και Χρόμικ, ενώ ο Τίμος Μπέρκοβιτς για τον ΑΟΒ τους Λαπίδη και Βαγγ.Βλαχάκη, όμως στη διάθεση του θα είναι αυτή τη φορά οι Α.Γκέγκα και Βιδάλης.