Αποφασισμένοι για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας ΚρήτηςΠΟΠ, Αυγενάκης και εκπρόσωποι παραγωγικών και θεσμικών φορέων
4η Σύνοδο Φόρουμ Κυκλικών Πόλεων στο Ηράκλειο
Στην Κρήτη το 8ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιστημονικής Κατάδυσης
Βραβεύτηκε το St Nicolas Bay Resort Hotel & Villas
Ευπρεπίζεται ο παραλιακός δρόμος του Αγίου Νικολάου βάφονται τα κάγκελα, αλλάζουν οι λάμπες φωτισμού
Με Λασιθιώτικες πρωτιές και διακρίσεις τα «Καζαντζάκεια»
Διαπρέπει διεθνώς το ηλεκτρονικό σχήμα Teknovore – Δημιουργός του ο Γ. Κλώντζας (βίντεο)
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής από το Δήμο του ημιτελούς έργου κατασκευής του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Νικολάου
Παρεμβάσεις στις Δημοτικές Κοινότητες ολόκληρου του Δήμου Σητείας
Σκιές και Φως : Ξετυλίγοντας το νήμα της ψυχής
Αγορά οικοπέδου στο ΒΙΟΠΑ για τις ανάγκες της Π.Ε. Λασιθίου

Nations League: Νίκες για Βέλγιο, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Τσεχία

Το Βέλγιο έβγαλε… νοκ-άουτ την άστοχη Αγγλία και βρίσκεται «μια ανάσα» από την πρόκριση στην τελική φάση του Nations League.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-0 στο Λέουβεν των «τριών λιονταριών», χάρη σε γκολ του Τίλεμανς και του Μέρτενς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη μία κεφαλιά του Κέιν που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λουκάκου.

Το Βέλγιο παραλίγο να εξασφαλίσει από χθες την πρωτιά στον Α΄ όμιλο, όμως το πέναλτι του Έρικσεν στις καθυστερήσεις έδωσε στη Δανία τη νίκη με 2-1 επί της Ισλανδίας και την κράτησε «ζωντανή», με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την Τετάρτη (18/11) στο Λέουβεν, όπου οι Σκανδιναβοί χρειάζονται μόνο νίκη.

Στον 1ο όμιλο της League Α, η Ιταλία παρά τις απουσίες της επικράτησε σχετικά άνετα της Πολωνίας με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή, ένα βαθμό μπροστά από την Ολλανδία, που επιβλήθηκε της Βοσνίας με 3-1. Οι «ατζούρι» θα περάσουν στα τελικά με νίκη την Τετάρτη επί της ουραγού και βαθμολογικά αδιάφορης Βοσνίας.

Στη League Β, η Αυστρία με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο νίκησε 2-1 τη Βόρεια Ιρλανδία και είναι «αγκαλιά» με την άνοδο, ενώ οι ηττημένοι υποβιβάζονται. Η Τσεχία επικράτησε 1-0 του Ισραήλ και κυνηγάει τη Σκωτία για την πρωτιά στον 2ο όμιλο, ενώ η Ουγγαρία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σερβία και πλέον χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρωσία την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να κερδίσει τον 3ο όμιλο και την άνοδο στη League Α.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist