Διανομή αθλητικών παπουτσιών κάνει η Περιφέρεια Κρήτης σε δομές Κοινωνικής Φροντίδας, τα οποία θα δοθούν στα άτομα που φιλοξενεί κάθε τέτοια δομή. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ την πρώτη παρτίδα από 84 ζευγάρια παπούτσια παρέδωσε χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μαρία Χανιωτάκη στους εκπροσώπους του Παραρτήματος ΑμΕΑ Λασιθίου (Θεραπευτήριο) και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη Νεαπόλεως).

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για το 2020, που περιλαμβάνει δράσεις στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με στόχο τον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού, οργάνωσε αυτή την υπερτοπική δράση που προβλέπει την παράδοση αθλητικών παπουτσιών στα συνολικά 668 άτομα που φιλοξενούνται στις δομές Κοινωνικής Φροντίδας (Παιδικής Προστασίας, ΚΔΑΠμεΑ, Κ.Α.Α., ΚΔΗΦ ΑμεΑ, ΣΥΔ κλπ.) για την κάλυψη των αναγκών τους.

Τα παπούτσια παρέλαβαν, από πλευράς του Θεραπευτηρίου η αναπληρώτρια διευθύντρια Σταματία Γραμμέλη και από την Παιδόπολη ο διευθυντής της δομής Γιάννης Αρώνης.

 

Δείτε επίσης: Δωρεά Υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου