Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤαξί παραδίδουν δέματα στον Άγιο Νικόλαο, συνδράμοντας στο έργο των εταιριών ταχυμεταφορών

Ταξί παραδίδουν δέματα στον Άγιο Νικόλαο, συνδράμοντας στο έργο των εταιριών ταχυμεταφορών

Από

Ημερομηνία

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΝΑΤΟΛΗ κατέγραψε μέσω ρεπορτάζ την δαιδαλώδη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εταιρίες ταχυμεταφορών. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Σγουρού στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η δυνατότητα πώλησης μόνο μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων προϊόντων που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στα ράφια καταστημάτων του λιανεμπορίου και των σούπερ μάρκετ, η αύξηση των δυνητικών πελατών των εταιρειών ταχυμεταφορών κλάδων που παρέμειναν σε λειτουργία όπως η βιομηχανία και το χονδρεμπόριο, αλλά και η «φορτωμένη» χρονική συγκυρία των εορτών, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην σταδιακή εκτόξευση της ζήτησης των υπηρεσιών των εταιριών κούριερ, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Στον Άγιο Νικόλαο, η κατάσταση διατηρείται περισσότερο ελεγχόμενη, με το μεγάλο πρόβλημα να αφορά ουσιαστικά τα κέντρα διαλογής των δεμάτων στα αστικά κέντρα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα στις προσπάθειες των εταιριών της πόλης να εξυπηρετήσουν εγκαίρως, συνδράμουν και τα ταξί!

Όπως δήλωσε σχετικά στην «Α» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αγίου Νικολάου Γιάννης Τυράκης, ήδη αρκετοί οδηγοί έχουν συνάψει συμβάσεις με εταιρίες (ο κάθε ιδιοκτήτης ταξί ξεχωριστά) προκειμένου να μεταφέρουν με τα ταξί ασυνόδευτα δέματα.

Κάτι που συμβαίνει, όπως σημειώνει, τόσο λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιριών όσο και εξ αιτίας της αναδουλειάς, στην οποία έχουν περιέλθει τα ταξί λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

 

Δείτε επίσης: Ελεγχόμενη η κατάσταση στον Αγ. Νικόλαο για τις εταιρείες ταχυμεταφορών, κατακόρυφα αυξήθηκε η κίνηση δεμάτων λόγω των ηλεκτρονικών παραγγελιών

Πρόσφατα άρθρα