Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη
Γ. Μανουσάκης: Το Λασίθι γράφει ιστορία και στέλνει δυνατό ‘μήνυμα’ για την Υγεία, δεν θα το βάλουμε κάτω (βίντεο)
Κλαδέματα και καθαρισμοί στο Καθολικό μέχρι το Μπουρούνι (βίντεο)
Βίντεο από τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Τρίτη παραίτηση στην κυβέρνηση Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο: Αποχωρεί και ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τσαντ Γουλφ

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τσαντ Γουλφ υπέβαλε την παραίτησή του χθες Δευτέρα με ισχύ από τα μεσάνυχτα, δήλωσε αξιωματούχος στο πανίσχυρο αυτό υπουργείο, χωρίς να διευκρινίσει τον λόγο.

Ο Τσαντ Γουλφ, στο αξίωμα από τον Νοέμβριο του 2019, επέκρινε την περασμένη εβδομάδα την «τραγική» εισβολή οπαδών του Ρεπουμπλικάνου απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Αποχωρεί ενώ πολλαπλασιάζονται οι πληροφορίες για νέες απειλές ενόψει της ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον την 20ή Ιανουαρίου.

Είναι ο τρίτος υπουργός της κυβέρνησης Τραμπ που υποβάλλει παραίτηση μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, έπειτα από τις Ελέιν Τσάο (Μεταφορών) και Μπέτσι ΝτεΒός (Παιδείας).

Την περασμένη εβδομάδα ο Τραμπ απέσυρε την εισήγησή του ο Τσαντ Γουλφ να αναλάβει τον ρόλο μόνιμα και ο ενδιαφερόμενος αντέδρασε λέγοντας πως θα υπέβαλε την παραίτησή του άμεσα.

Πάντως σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα Fox News και CNN, σε επιστολή του προς τους υφισταμένους του ο Τσαντ Γουλφ αναφέρει ότι αποχωρεί εξαιτίας των «πρόσφατων γεγονότων», μολονότι σκόπευε να παραμείνει ως το τέλος της θητείας της κυβέρνησης Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist