Οι Βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος, Παφίλης Θανάσης, Συντυχάκης Μανώλης έκαναν την ακόλουθη ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας:

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), με έγγραφό της αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, διότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου.

Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αναγκάζονται να μετακινούνται σε γειτονικούς νομούς, κάτι που απαγορεύεται λόγω κορονοϊού, είτε να καταβάλουν τη δαπάνη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στη συνέχεια καταθέτουν τα σχετικά δικαιολογητικά στην υπηρεσία και η πληρωμή της δαπάνης μπορεί να φθάσει μέχρι και τους οκτώ (8) μήνες, επιβαρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό των στελεχών.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει άμεσα η κυβέρνηση για την υπογραφή σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.