Ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ και της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ ποστάλ», η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το σενάριο θα έχει για ηρωίδα την Έλι, η οποία παραλαμβάνει καρτ ποστάλ με πανέμορφα μέρη της Ελλάδας από έναν άγνωστο αποστολέα! Κάποια στιγμή βλέπει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον οποίο θα υποδυθεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της σειράς, οι οποίες θα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, θα γίνει στην Κρήτη και κυρίως στον Άγιο Νικόλαο, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο. Τέσσερα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά. Πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, o οποίος έχει ξεχωρίσει για τις δουλειές του στο εξωτερικό (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit, Α Summer in Greece), ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου της σειράς έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.