Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας σκέφτεται να εντάξει το λιμάνι του...

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας σκέφτεται να εντάξει το λιμάνι του Αγίου Νικολάου σε λιμάνι προορισμού

Από

Ημερομηνία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας σκέφτεται σοβαρά να εντάξει το λιμάνι του Αγίου Νικολάου σε λιμάνι προορισμού από το 2022. Η εταιρεία έχει ζητήσει και έχει ήδη λάβει στοιχεία για το λιμάνι.

Ο ναυτικός πράκτορας Κώστας Κατσαβούνης μας ενημέρωσε ότι «πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, εν μέσω όλων των δυσκολιών που ζούμε εδώ και ένα χρόνο. Όλα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο… με ένα πλοίο 250 μέτρων».

Αν τελικά ευοδωθεί η προσπάθεια, θα αποτελέσει μια σημαντική αναβάθμιση του λιμανιού μας. Μαζί με τα πολλά δρομολόγια που έχει προγραμματίσει η Celestyal Cruises, θα αυξηθεί σημαντικά ο συνολικός αριθμός των προσεγγίσεων με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της πόλης.

Επόμενο ήταν, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, να καθυστερήσει την έναρξη των κρουαζιέρων της η Celestyal Cruises: «Λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών διεθνώς εξαιτίας της πανδημίας, η Celestyal Cruises, ανακοινώνει ότι η τουριστική περίοδος για το 2021 θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» (Idyllic-Aegean)».

Η Celestyal Cruises έχει επενδύσει πολλά στην κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Το ίδιο πολλά έχει επενδύσει και το λιμάνι του Αγίου Νικολάου καθώς ήταν προγραμματισμένες 28 αφίξεις. Τώρα, μετά την αλλαγή που ανακοίνωσε η εταιρεία, οι αφίξεις έγιναν πλέον 26… και ελπίζουμε ότι τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Πρόσφατα άρθρα