Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος «Πάρτε πίσω τους χάρτες και διορθώστε τους!»

«Πάρτε πίσω τους χάρτες και διορθώστε τους!»

Από

Ημερομηνία

O επικεφαλής της «Νέας Πορείας» Γιάννης Ανδριώτης στην παρέμβασή του στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα των δασικών χαρτών, επεσήμανε μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκο Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ότι «δεν υπάρχει λογική στη λογική που επικράτησε στη σύνταξη των δασικών χαρτών», διερωτώμενος  γιατί λαμβάνονται υπόψιν αεροφωτογραφίες του 1945 και 2015… και πρόσθεσε ότι προκαλεί εντύπωση, το γιατί δεν «κούμπωσαν» οι χάρτες του 2015 σε εκείνους του 1945, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται οι αντιφάσεις και τα οφθαλμοφανή λάθη, που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Η περίπτωση των εκτάσεων όπου κτίστηκαν ξενοδοχεία είναι πρόδηλα σφάλματα, είπε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους πολίτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή με κατάθεση αντιρρήσεων για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους χωρίς να έχουν οικονομική δυνατότητα. Αυτοί θα τις χάσουν; Αναρωτήθηκε.

«Πάρτε πίσω τους χάρτες, διορθώστε τους σε συνεργασία με τους δήμους και αναρτήσετέ τους ξανά», πρότεινε και  συμπλήρωσε ότι αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Δήμος ατελώς να στηρίξει τους δημότες κάνοντας τις ενστάσεις για λογαριασμό τους.

 

Πρόσφατα άρθρα