Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Βελτιωμένη αυτές τις ημέρες η επιδημιολογική εικόνα στον Άγιο Νικόλαο

Βελτιωμένη αυτές τις ημέρες η επιδημιολογική εικόνα στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Καλύτερη εν συγκρίσει με την προηγούμενη περίοδο – και ιδιαίτερα κατά τα τέλη Γενάρη με μέσα Φλεβάρη – είναι τις τελευταίες εβδομάδες η επιδημιολογική εικόνα και στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Τελευταίο παράδειγμα τα 174 συνολικά rapid tests που διενεργήθηκαν σε πεζούς στη Νεάπολη και από τα οποία προέκυψε θετικό μόνο ένα εξ αυτών.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Σγουρού στην ΑΝΑΤΟΛΗ καλή είναι η επιδημιολογική εικόνα που καταδεικνύεται και από τα στιγμιαία τεστ που συνεχίζει να διενεργεί ο Δήμος στο ισόγειο του κινηματοθέατρου ΡΕΞ.

Στους τελευταίους χρονικά ελέγχους που έγιναν σε 28 μέλη της ομάδας του ΑΟΑΝ και σε 7 άτομα της παραγωγής της σειράς της κρατικής τηλεόρασης «Καρτ Ποστάλ» που ήλθαν στα μέρη μας ενόψει της επερχόμενης έναρξης των γυρισμάτων στις 22 Μαρτίου, όλα ήταν αρνητικά, σύμφωνα με την συντονίστρια covid του Δήμου Αγίου Νικολάου Ευαγγελία Φανουράκη.

Αύριο, μάλιστα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και σε αστυνομικούς της περιοχής.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μέχρι χθες βράδυ, όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο συντονιστής covid του Νομού Νίκος Μουδατσάκης, νοσηλεύονταν δύο ασθενείς στην κλινική covid και 1 στη ΜΕΘ covid.

Κανένα περιστατικό δεν νοσηλευόταν μέχρι χθες στην κλινική covid του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου στη Νεάπολη, όπως μας μετέφερε η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ειρήνη-Βασιλική Χατζέα.

Στην υπόλοιπη Κρήτη όμως δεν είναι η ίδια εικόνα και μεγάλη είναι η ανησυχία για τον αυξανόμενο αριθμό εισαγωγής ασθενών με κοροναϊό στα νοσοκομεία.

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 6 ασθενείς στη ΜΕΘ και 29 στην Κλινική Covid
  • Στο Βενιζέλειο 5 ασθενείς στη ΜΕΘ και 26 στην Κλινική Covid
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων 2 ασθενείς στη ΜΕΘ και 10 στην κλινική Covid
  • Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου 1 ασθενής στη ΜΕΘ και 12 στην Κλινική Covid

Πρόσφατα άρθρα