Αρχική Video Minos Beach: Τίποτα δεν σταματά! - Συνεχίζονται κανονικά τα σπασίματα! (βίντεο)

Minos Beach: Τίποτα δεν σταματά! – Συνεχίζονται κανονικά τα σπασίματα! (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τίποτε δεν φαίνεται ότι μπορεί να σταματήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, τη συνέχιση των εργασιών απομάκρυνσης κατασκευών οι οποίες θεωρήθηκαν παράνομες και αυθαίρετες, στο ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel.

Από το πρωί της Τρίτης 2 Μαρτίου έχει ξεκινήσει το σπάσιμο του πλακόστρωτου το οποίο ξεκινά από τη μικρή παραλία και καλύπτει περιμετρικά ολόκληρη τη χερσόνησο.

Σε συνέχιση της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, μετά το μεσημέρι ήρθαν ξανά στο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στο σημείο όπου ξεκίνησαν τα σπασίματα του πλακόστρωτου, πολίτες του Αγίου Νικολάου αλλά και εργαζόμενοι  του ξενοδοχείου. Με την παρουσία τους δείχνουν την αντίθεσή τους σε ό,τι συντελείται και προσπαθούν, με τον τρόπο τους, να αποτρέψουν τη συνέχιση των εργασιών, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα έκδοσης απόφασης αναστολής.

Από την εταιρεία ενημερωθήκαμε ότι αναγκαστικά οι εργασίες απομάκρυνσης των κατασκευών που θεωρούνται παράνομες θα συνεχιστούν κανονικά, σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο, καθώς, προς το παρόν, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Πρόσφατα άρθρα