Ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» το «Minos Beach Art Hotel» με στόχο να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας του με ένα «φρεσκαρισμένο» πρόσωπο
Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»
Εκτός Κρήτης διαιτητική τριάδα στο Επισκοπή-ΑΟΑΝ
Το Σαββατοκύριακο η τελική φάση της Σκακιστικής Πανεπιστημιάδας Κρήτης 2024
Διερευνάται καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στο Καλό Χωριό
Παρουσίαση της δράσης: «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη»
Στιγμές από το ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Νεάπολης
Ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΛ
Στην τελική ευθεία η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του του Δήμου Ηρακλείου και της UNICEF
Από τον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της στην Κρήτη (βίντεο, φωτογραφίες)

Μακελειό στην Καλιφόρνια – Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης

Η αστυνομία στην Όραντζ, στην Καλιφόρνια, νότια του Λος Άντζελες, έκανε γνωστό χθες Τετάρτη ότι σημειώθηκε mass shooting με «πολλά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους νεκρούς», ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς και πρόσθεσαν πως ο ύποπτος για το μακελειό έχει συλληφθεί.

Δεν έγιναν γνωστές από τις αρχές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό οργανισμό City News Service (CNS) του Λος Άντζελες και τον τηλεοπτικό σταθμό KNBC, πέρα από τους τέσσερις νεκρούς υπάρχουν τρεις τραυματίες από σφαίρες, ανάμεσά τους ο φερόμενος ως δράστης.

Η αστυνομία της Όραντζ ανέφερε μέσω Facebook ότι μέλη της έφθασαν στις 17:30 (τοπική ώρα) σε σημείο όπου είχε αναφερθεί πως «ακούγονταν πυρά» και «εντόπισε αρκετά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους αποθανόντες».

Κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υπάρχει απειλή για τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον KNBC-TV, το συμβάν σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις στην Όραντζ, πόλη που απέχει περίπου 30 μίλια (48 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά από το κέντρο του Λος Άντζελες και ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ένα παιδί.

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά του αστυνομικού και έχει συλληφθεί. Άλλοι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist