Αρχική Σητεία Ρεπορτάζ Σε πρόσληψη προσωπικού προχώρησε το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σητείας

Σε πρόσληψη προσωπικού προχώρησε το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Με δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Αντωνιδάκης αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την δράση και λειτουργία του Ταμείου. Δεδομένης της έγκρισης του προϋπολογισμού για το τρέχον έτος, έγινε και η πρώτη αναμόρφωση του και ως εκ τούτου δίνεται η δυνατότητα πληρωμής ενταλμάτων καθώς και του ποσού που αναλογεί – για μισθοδοσία και ασφάλιση – στο Ταμείο για την πρόσληψη προσωπικού στην οποία έχει προχωρήσει.

Αφορά  επιδοτούμενο προσωπικό μέσω ΟΑΕΔ κάτι που κατέστη εφικτό για πρώτη φορά όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιδάκης την προηγούμενη χρονιά. Έγιναν αναμορφώσεις στα έξοδα και έσοδα – θα συμπεριληφθεί και η επιδότηση (75%) από τον ΟΑΕΔ για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων σε ότι αφορά το προσωπικό. Ο λόγος για ένα άτομο στον τομέα της καθαριότητας (για την χερσαία ζώνη), ένα άτομο για γραμματειακή υποστήριξη, ένα άτομο γενικών καθηκόντων (εργασίες ελαιοχρωματισμού, σοβαντίσματα και άλλες εξωτερικές εργασίες στο πλαίσιο και της προετοιμασίας της νέα τουριστικής σαιζόν) και ένα ηλεκτρολόγο (επιδότηση 90%).

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι περίπου το τέλος του τρέχοντος  έτους. «Είναι πολύ σημαντική η συνδρομή τους διότι έχουμε καθημερινή καθαριότητα στην χερσαία ζώνη, στο χώρο του λιμανιού, στα WC (για τον καθαρισμό των οποίων είχαμε συμβάσεις έργου ενώ τώρα εξοικονομούμε χρήματα) αλλά και σε μία σειρά άλλων εξωτερικών και όχι μόνο εργασιών», είπε ο κ. Αντωνιδάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα