ΑρχικήVideoΑντώνης Ζερβός: «Οφείλουμε πολλά στη Βικτώρια Χίσλοπ» (βίντεο)

Αντώνης Ζερβός: «Οφείλουμε πολλά στη Βικτώρια Χίσλοπ» (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ» συνεχίστηκαν την Τετάρτη 7 Απριλίου στο ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel. Μετά το τέλος των γυρισμάτων ο κ. Αντώνης Ζερβός μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Σήμερα τα γυρίσματα γίνονται στο Minos Beach, το σήμα κατατεθέν των ξενοδοχείων της περιοχής μας, αφού από εδώ ξεκίνησε ο τουρισμός στην πόλη μας. Η σειρά αυτή θα αποτελέσει έναν πρεσβευτή και διαφημιστή του τόπου μας, Μπορεί να λέμε ότι η Βικτώρια Χίσλοπ έχει γεννηθεί στην Αγγλία, αλλά έχει ελληνική ψυχή και καρδιά».

Σχολιάσαμε στο Δήμαρχο ότι η πόλη μας οφείλει πολλά στη Βικτόρια Χίσλοπ:

«Αυτό είναι γεγονός και γι’ αυτό ο Δήμος πρωτοστάτησε ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ελληνοποίησής της. Αναγνωρίζουμε ότι με το σημαντικό έργο της, μεταφέρει στους άλλους λαούς, με ένα τρόπο που γίνεται εύκολα αντιληπτός, τη λογική της Ελληνικής ψυχής. Έχει θίξει πολλά και δύσκολα ζητήματα της χώρας μας, ξεκινώντας από τη Σπιναλόγκα και τους λεπρούς για να ακολουθήσουν γραφτά της για τον Εμφύλιο, την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, με έναν τρόπο που δεν δημιουργεί αντιδράσεις. Γι’ αυτό και η προσφορά της είναι σημαντικότατη».

 

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Πρόσφατα άρθρα