ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣυνεχίζει το έργο του ο Σύλλογος φίλων νοσοκομείου Σητείας

Συνεχίζει το έργο του ο Σύλλογος φίλων νοσοκομείου Σητείας

Από

Ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, σε αυτή την παγκόσμια κρίση, όπου δοκιμάζονται τα συστήματα μας, οι αντοχές μας, η ανθρωπιά μας, θεωρεί ότι οι καταστατικοί σκοποί και στόχοι του Συλλόγου είναι όχι μόνο επίκαιροι αλλά και αναγκαίοι.

Γνωρίζοντας τα χρόνια προβλήματα στο χώρο της υγείας αλλά και αυτά που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα, είμαστε σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους του Νοσοκομείου μας και προσπαθούμε να το ενισχύσουμε εκεί που το επιτρέπουν οι δυνατότητες μας.

Θεωρώντας υποχρέωσή μας τη συνεχή ενημέρωση του κόσμου, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων του Συλλόγου, ανακοινώνουμε

  1. Την συμμετοχή -συνδρομή μας στην δημιουργία του εμβολιαστικού κέντρου, το οποίο λειτουργεί από τον Μάρτιο
  2. Την αγορά τεσσάρων αναπνευστήρων
  3. Την παράδοση 20 συσκευών μέτρησης σακχάρου αίματος και ενός αναπνευστικού μηχανήματος τα οποία φρόντισε να μας στείλει από την Γερμανία ο συντοπίτης μας κ Κων /νος Παπαδάκης.

Γνωστοποιούμε ως επόμενη δράση του Συλλόγου την ανακαίνιση της Καρδιολογικής και της Παιδιατρικής Κλινικής γιατί πιστεύουμε στην Δημόσια Υγεία και στο ότι μας αξίζει μια αξιοπρεπής νοσηλεία.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία.

Για το Πάσχα που πλησιάζει ευχόμαστε ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και λύτρωση στις ψυχές όλων μας, ο Θειος Λόγος να καθοδηγεί την σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση ,μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Η Γραμματέας

Εμμ Παπανικολαου   Μαρία Παπαδάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα